tayyip erdoğan ın almanya ya henüz tek kelime etmemiş olması

yakbenivatankurtulsun
erdoğan türk halkı yapısı içerisinde iyi bir politikacıdır. ancak dünya geneline bakılırsa fazlasıyla fevri ve öngörüsüz biri. merkez bankasına ulu orta baskı yapan birine, siyasi sebeplerden dolayı susuyor demek pek akıllıca olmaz. ortadoğu hamleleri de bu öngörüsüzlüğü gösterdi. halka ananıda al git, şehide kelle, bir diğerine israil dölü ve daha da uzar bir siyasi de olmaması gereken fevri hareketler bunlar. yani her şeyi de bu paralel manyaklara bağlayacak kadar ezik davranmayın. isyiyosunuz ki sizden başkası fikir beyan etmesin. unutmayın ki bunlar, tayyip erdoğan'ın savcısı olduğu ergenekon davasında, onun izniyle kozmik odaya girdi ve devletin sırları niteliğinde ki belgeleri aldılar ve rte'de casusluk faaliyetine ortak oldu. yani muhteşem siyasi deha olan erdoğan 12 sene boyunca bunların hain olduğunu farkedemedi mi? yoksa sadece menfaatleri çakıştığı için mi ters düştüler ? bırakın kendinizi aldatmayı açıklama yapar yada yapmaz bunun kesinlikle siyasi tavırla alakası yok. ya cb olmayı bekliyor ya da korkuyor.

edit: evet kendisi korkusuz bir süper kahramandı unutmuşum. zaten o manada kastetmemiştim haşa (!). herhangi bir bilgi veya belge ile. lan gerçi günahsız(!) bu adam onu da unutmuşum haşa (!)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches