sözlükteki akp li ve cemaatçi kavgası

yakbenivatankurtulsun
çok güldüğüm, bazen üzüldüğüm, sonra da ne üzülüyon ne halleri varsa görsünler dediğim elim hadise. ama bazen sinir oluyorum. çünkü öylesine saçma yerlerden birbirlerine saldırıyorlar ki.
akp'li birisi diyor "herkesin hakkına girdiniz, torpille kadrolaştınız" felan. bilmiyor mu acaba rte izin verdi de oldu bu. vice versa

"ay biz bilmiyorduk, kandırdılar bizi" felan demeyin. bundan 4-5 sene önce baktığımda fbi sitesinde fg'nin kuruluşlarının fbi ile işbirliği yaptığı yazıyordu. o zamanlar ben kendim girdim baktım. ama şimdi kaldırmışlar artık. devletin interneti yoksa bakamamış olabilir tabi.

bazı entry'lerinde müslüman kardeş, dosttur derler. burdan filistin'e mısır'a ağlar ve el uzatma gayretine girerler. sonra dibindeki müslümanlara hakarete varan sözler söylerler.
enteresan şeyler gençler bunlar bir düşünün derim.

akp ve cemaat hiçbir farkı yok benim gözümde. ikisi de birbirlerinin sırtına basarak yükseldi. akp, cemaatin kemikleşen kadrosunu kullandı, cemaatte kadro sayılarını arttırdı iktidar izniyle. bu sebeble her günahta eşit paya sahipler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches