kuzen ile evlenmek

elfirâşetüzzerka
Kuzenin ailesi olan akrabaların(dayı, teyze, hala,amca) aileye yabancı birini sokmak yerine, çocuklarından birini kendi yeğenlerinden biri ile evlendirmek istemesinden doğan sonuç. Eğer sizin ailenizin de rızası varsa baskı altında kalmanız olağandır.
2
cayisallama cayisallama
bütün kuzenleri teker teker evermeden bana niyetlediler, neyse ki hepsi evlendi :)
:(
elfirâşetüzzerka elfirâşetüzzerka
Büyük olan kuzenler, yaşıt olan kuzenler bitti. Şimdi sıra yaşı küçük olanlara geldi. Beşiktekine varana kadar hepsi evlenmeden rahat bırakmayacaklar biliyorum :)
Rıhtım
Ensest deme hakkı yok kimsenin. Anadolu'da milyonlarca insan var bu şekilde evli olan. Doğru değildir akraba evliliğiği. Sakat çocuk dogumlarına sebep olur. Ama eğitimle azaltılır. Klavyeden tahkirle bir yere varılmaz.
Sugge
Ensest ilişki tanımını son derece yanlış buluyorum. Yapmayın yahu bu kadar aile var evlenmiş, çocukları olmuş. Bu tanım onlara bir hakaret olur. Kendi doğruları üzerinden bu kadar radikal söylemler yapılmasını hep yanlış bulmuşumdur. İslam hukukuna göre de helaldir. Kuran'da ayet de vardır nitekim.
piri fani
İslam sosyolojik bir olgudur.
Adem babamızın çocukları çapraz bir şekilde çiftleştiler. Sonra kardeşler haram kılındı.

Ensest denen olgu sapıkça bir olgudur. Bu bizim kültürümüzde de böyle islamda da. Hatta bilimde de.
Bazı insanlar kuzenleri ile kardeş gibi büyürler ve böyle hissetmeleri oldukça normal. Hata bu olayı ensest şekilde düşünmekten ziyade nikah düşen kuzenle kardeş gibi büyümekte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches