küçük bir duyuru

casper
Merhabalar iyi geceler, iyi tatiller serin geceler ve daha neler neler...
Bugün gündüz Sözlükte iki yazar arasında meydana gelen tartışmanın büyümesi sonucu Tartışmada adı geçen 2 yazar arkadaşımız bir yetkili tarafından 1 günlüğüne uzaklaştırılmıs. Tartışmada ismi geçen iki yazarı da severek okudugunuzu biliyoruz ancak kurallar hepimiz için. Sistemin düzenli işleyişi açısından bu çok önemli. Yarın 1 günlük süre bitince imschrolled sözlüğe geri dönecek tamamen ayrılmış değil.
Biz bir aileyiz birlikte çok güzeliz bu birlikteliğin bozulmaması açısından en kisa zamanda ayrıntılı bir kurallar metni yayınlanacaktır. Kimsenin kalbi kırılmasın kimse gucenmesin diye en adil şekilde hazırlanacak. Şimdilik bu kadar açıklama yapabiliyorum herhangi bir sorunuz olursa ne zaman isterseniz mesaj atabilirsiniz.
Sevgiler...
imschrolled
merhaba güzel arkadaşlarım.

dünkü olayı biliyorsunuz. verdiğim rahatsızlıktan ve konunun istemediğim bir boyuta gitmesinden dolayı özür dilerim. konunun kapanması ve uzamaması için bir şey söylemek istemiyorum.

ilgili yazarla da en ufak bir problemim yok, herhangi bir olayda taraf da değildim. sataşma durumlarına tanık olduğum için rahatsız oldum ve bir yorumda bulundum. sonrası kontrol edemedik. sevdiğim ve yıllardır tanıdığım insanları korumak adına bu çabada bulundum başka bir gerekçesi yok.

askerlik nedeniyle sözlükte az bir zamanım kaldı ve dostlarım ile bu zamanın tadını çıkarmak istiyorum. Allah herkesin kalbine göre versin. Zaman her şeyin ilacıdır...
7
kullerindendoganankakusu kullerindendoganankakusu
olayları bir günle mi kaçırdım lanet olsun dostum neyse tekrar hoşgeldin. gelse de şu yazar eğlensem biraz
imschrolled imschrolled
Hoşbuldum. :)
karakedisi karakedisi
Hoşgelmişsin 😊
imschrolled imschrolled
hoşbuldum, ağlasam ağlarım. yabancısı değilim ağlamanın artık. :)
gruda gruda
Hoş geldin
imschrolled imschrolled
Hoşbuldum :)
imschrolled imschrolled


(bkz: okumaya değer hikayeler)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches