t24 gazetesi

Rıhtım
Kendilerini şöyle anlatıyorlar:

Hiçbir kişi, kurum, kuruluş ve oluşumla doğrudan, dolaylı ya da rastlantısal bir ilişkisi bulunmayan bağımsız internet gazetesi T24, 1 Eylül 2009'da yayına başladı.

T24; çalışmaları Türkiye'deki başlıca gazetecilik ödüllerine değer görülen Doğan Akın'ın yönetiminde kurucu editörler Metin Yener, Belde Bozkurt Oral ve Selin Ongun tarafından yayına hazırlandı, kurucu yazarlar Aydın Engin ve Oya Baydar ile yola koyuldu. Kurucu ekibe editör olarak katılan Hazal Özvarış, yazı işleri müdürlüğünü üstlendi.

Finansal dayatma ve ideolojik takıntılardan bağımsız gazetecilikte Türkiye'de önemli bir dönemeci ifade eden T24, yayına başladıktan kısa bir süre sonra, 2010 yılında, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmalarını ödüle değer gördüğü tek internet gazetesi oldu. T24 yazarlarından Hasan Cemal, Harvard Üniversitesi Nieman Gazetecilik Vakfı'nın "Dürüstlük ve Vicdan Ödülü"nü Türkiye'den alan (2015) ilk ve tek gazeteci oldu.

T24; hiçbir görüş ve inancı haberciliğin önüne koymayan, insanları, inançları, görüşleri dışlamayan yayın politikası, haberciliği, dosyaları ve söyleşileri ile Türkiye'de bütün kesimlerin güvendiği bir mecra olarak öne çıktı.

Kısa bir zamanda medyada en çok referans gösterilen az sayıda mecra arasına giren T24, bağımsız gazeteciliğin kurumlaşması yolunda Türkiye'de gerçekleştirilen en ciddi projelerden biri olarak yayınlarını sürdürüyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches