gülen cemaatinin adalet istiyoruz çığlığı

abuzeroklava
(bkz: başlık bana kalmış)

Acaba gerçekten adalet olsa, bu ülkeyi havadan karadan bombalayanlar, özel harekat merkezine bomba atıp 50 kahramanı yakarak şehit eden soysuz takımı bir gün bekletilir miydi? Acaba bir gün...?
Adaleti asıl biz istiyoruz...
Bütün Türkiye'yi listeler halinde fişleyenler, infaz listeleri yapanlar, makam listeleri yapanlar, beş milyon insanın malına el koymayı kuranlar, iç savaş başlatmak isteyenler ve bu domuzlara mehdinin askeri diye dua edenler, para verenler...
Acaba bunların hali gerçek adalet tecelli etse nice olurdu? Nice olurdu?
2
dulcinea dulcinea
Tam olarak bu yüzden "adalet herkese lazım" deniyor. 15 temmuz öncesinde de ne mal olduklarını bildiğimiz gülen cemaatinin bu ülkeye verdiği zarar da, işlerin bu noktaya gelmesine göz yuman yol açan, onlara kadro veren, devletim tüm kadamelerine sızdıran iktidar partisinin siyasi ve idari duruşu da tartışılsın, gerekli adalet sağlansın diye.
abuzeroklava abuzeroklava
adalet herkese lazım katılıyorum. iktidar partisinin göz yumma olayına katılmıyorum. göz yumma olarak neden görüyorsunuz. devlet dediğiniz bi ton alan. her çeşit insan var. iktidar partisi aldı evet ancak hain çıkacaklarını nereden bilebilirdi. bilseydi bile bi suç olmadan nasıl uzaklaştıracaktı.

döndüğünüz güzel olmuş. vakit buldukça hararetli tartışalım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches