göz göze gelip gülümsemek

yakbenivatankurtulsun
cuma günü işyerinde bir kız tarafından bu şekilde tacize uğradım. kafamı kaldırdım bakıyom etrafa kızla göz göze geldik güldü şöyle bir bende içimden "noluyo lan" dedim, bende gülümsedim. birkaç defa oldu böyle. çok tedirginim sözlük.
2
Alangoya Alangoya
Korkma bir şey olmaz :)
yakbenivatankurtulsun yakbenivatankurtulsun
:) tavsiyen için teşekkürler.
Rıhtım
Geçen bana da oldu. Bi uyandım bana bakarak gülümsüyor. Kendimi alamadım ben de gülümsedim. Bebeğiniz 4 aylık olduğunda artık sizi tanıyıp gülümsemeye başlıyor.
6
cayisallama cayisallama
Allah bağışlasın.
Rıhtım Rıhtım
Eyvallah
gruda gruda
Kız mı erkek mi? Çok hoş ya
Rıhtım Rıhtım
Kız :)
kullerindendoganankakusu kullerindendoganankakusu
yaa çok tatlııı Allah analı babalı büyütsün inş :))) umarım ilişkiniz çok iyi olur :))
Rıhtım Rıhtım
Şimdilik iyi:)
Henüz konuşamıyor tabi 😄😄
aberi
bu gün bir suryeli çocuk ile göz göze geldik. o güldü ben güldüm. gözlerimi kapatıp kapatıp açtım. ben kırptıkça o daha da mutlu oldu. belkli suriyeliler içerisinde en güzel en sevdiğim şey çocuklar.
imschrolled
bakışmanın o naif güzelliğindendir. insanda göz denilen bir şer var, güzel olandan ziyade güzel bakmak, güzel bakabilmek çekiyor gülümsemeyi... her nedense hayatımın geri kalanında çok ama çok eğlenecekmişim gibi deli bir his var, hayırdır inşallah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches