akşam üzeri gelen hüzün

melankomik
Saat 18.45 -20.00 arasi gelen huzundur. Tabii bu yaz saati icin. Kis saatinde de 16 ile 17 saatleri arasinda gelen his. Yapilacaklar yapilmis bir bekleyisr gecme asamasi oldugu icin bir bosluk ani olarak hissettirir kendini yavastan. Sonrasinda bir yalnizlik bastirir. Gunu bitirmekle bitirmemek arasi kalirsiniz. Oncesinde eglenceli bir sey yapiyor olsaniz da olmasaniz da bu saatlerde bir huzun mutlaka gelir. Ya da sadece bana geliyor.
1
casper casper
Sen hüzün gelince ara bi kordon yapalım :)
Rıhtım
Çocukken ve öğrenci iken Bana da geliyordu. İşe başlayınca önce hüzün tüm günü kapladı. Sonra bir duyarsızlık eşiği var. Hırsla yaşarsak dünyanın hüzünden ve stresten başka bir şey olmadığını eşiği. 3. Yıl o eşiği de aştım. Vurdumduymaz ve mutluluk arasındaki çizgideyim şimdi. Haber veririm yine hangisi galip gelirse. Ama hastalık ve ayrılık yoksa hüzün yapmıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches