ideal çocuk sayısı

Rıhtım
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Dünya Nüfus Günü 2017 kapsamında yaptığı araştırmada bireylerin şartları uygun olsa kaç çocuk sahibi olmayı istedikleri incelendiğinde, yüzde 32 ile iki çocuk, yüzde 31,4'ü şartları üç çocuk, yüzde 18'i dört çocuk, yüzde 14,9'u beş ve daha fazla çocuk isterken yüzde 3,4'ü tek çocuk istediğini, yüzde 0,3'ü ise hiç çocuk istemediğini belirtti.
TR'de ortalama doğurganlık kadın başına 2.10 çocuk. Bu oran nüfusun yenilenme seviyesinde. Tabi, artan geçim derdi düşüncesi, evlilik yaşının ilerlemesi, evlenmeme ve çocuk sahibi olmaya mani olan sağlık sorunları gibi sebeplerle yavaş yavaş düşecektir.
Şahsen imkan olursa 3 çocuk istiyorum.
Haberin devamı için tıklayınız.
aberi
sprem kalitesizliği bu seviyede giderse ideal diye bir şey kalmayacak zaten.
yapın bakabileceğiniz kadar.
spazmoldum
sağlıklı ebeveynlerin en az 3 tane çocuğu olmalıdır, hiç değilse 2 tane .. ebeveynlerden birini kaybettikleri zaman birbirlerine destek olabilmeleri için bu gereklidir .. 3 olma sebebi 1 tanesinin aralarından erken ayrılma durumudur .. sağlık durumu da bu konuda etkendir, evlenme yaşı da ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches