kemal alemdaroğlu

abuzeroklava
Kemal Alemdaroğlu da adalet yürüyüşüne katılmış... Şimdiki gençler Alemdaroğlunu bile tanımıyor...
Bak genç arkadaşım bu kişi, İstanbul Üniversitesinde yıllarca rektörlük yaptı. Askeriyeyi kışkırtan, askerden fazla askerci olan, sokaklarda Ordu göreve pankartı açan, tertiplediği bu tür sokak toplantılarına gelmeyen akademisyenlere soruşturma açan bir herifti. Şimdi Adalet ister olmuş. Son sınıfta sadece başörtülü diye okuldan attığı tıpçıları, eğitim hayali elinden alınan binlerce genç kızı, baş açma odalarında (ikna odası diyorlardı) mobing uygulattığı kızları... unutturmuş da Adalet diye yürümeye gelmiş. İstanbuldan diğer üniversitelere örnek olan, onlara zulümde liderlik eden bir ekibin başındaydı.
Ah benim genç kardeşim, bunlar ellerine fırsat geçse bu memlekette Allah diyene nefes aldırmayacak ruh hastalarıdır. İnşallah o günler gelmez de, sen yine bana inanma, önemli değil..!
Rıhtım
@2 duygularıma tercüman olmuşsunuz.
işin daha kötüsü bu adam ve benzerleri pusuda bekliyorlar. Gücü elinde bulunduranların yaptıkları hatalar yüzünden gariban vatandaştan intikam almak üzere.
Bir şeyi daha eklemeden geçemeyeceğim. Adalet yürüyüşü ismi verilen yürüyüşte bulunan insanlar bu tip insanlardan rahatsız olmuyorlarsa boşa yürüdüler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches