ders geçmek için devlete bağış şartı

cayisallama
Ben de mal gibi yüksek lisansı paralı yapmayayım. Parayla eğitim mi olur? Adam akıllı tezli yapayım, çalışayım, emek vereyim gibi salak salak triplere giriyorum.

akademik dünyanın resmidir bu.

Ege Üniversitesi'nde Topluma Hizmet Uygulamaları dersinden kalanların dersi geçebilmeleri için devlet vakıflarına 100 TL bağış yapmaları istendi.

Mehmetçik Vakfı, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Vakfı veya Kızılay'dan birine 100 lira bağış yapmaları isteniyor. Bağış yapanların bunu kanıtlamaları karşılığında 100 tam not ile geçecekleri belirtiliyor.

devamını okumak için tıklayınız...

(bkz: akademisyenlerden nefret etmek)
spazmoldum
topluma hizmet derken en kolay yol olan para bağışlama yolunu tercih etmişler .. bizim milletin her zaman kısa yolu tercih etmesinin sonucu .. zaman ayırmak, şu, bu bize zor gelir .. parası neyse verelim mantığı ..

buna benzer bir şeyi lisede yapmıştım .. hoca bize 0 - 30 volt ayarlı güç kaynağı yapın demişti gidip karaköy'de bir dükkandan, daha özelliklisini, üstelik üstünde markası da yazıyor halde alıp, okula götürmüş hocalara verip not almıştım .. kimse de '' bu ne '' dememişti !!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches