türk askerinin suriye'ye girmesi

spazmoldum
sınırlarımızı korumak için ve orada bir oldu bittiye getirilerek kurulmak istenen pkk devletine engel olmak için giriyoruz .. yoksa suriyelileri kurtarmak için değil !

oradan kaçanlara ( ki kimyasal silah da dahil olmak üzere varil bombaları ile milyonlarcası şehit edildi ) topraklarımızı açıyoruz ve bunu bir insanlık sorunu olarak gördüğümüz için bunu yapıyoruz ..

bu konuda anladığım kadarı ile kafamız karışık toplum olarak .. insanımız onların kötü insanlar olduklarını ve onlar yüzünden suriyede askerlerimizin öldüğünü düşünüyor .. bunları kesinlikle doğru bulmuyorum .. ayrıca onlar muhacirdir ve biz ensarız .. onlara yardım ettiğimiz sürece, ülkemizin kazanacağını düşünüyorum ( bunun iktisadi olarak formüle edildiği bir tez dahi okumuştum ) .. rabbim bizim yanımızdadır yeter ki biz kardeşlerimize kucak açalım ve aralarında kötü olanlar da var diye hepsini yaftalamayalım .. onlar bizim kardeşimiz .. müminler ancak kardeştirler ..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches