6 temmuz marmara üniversitesi doktora sonuçları

cayisallama
bugün bi' arkadaşımın mağduru olduğu komik sonuçlardır. arkadaş marmara üniversitesinde uluslararası ilişkiler doktora bölümü için sınava girmişti birkaç gün önce, bugün mülakat açıklanmış. mülakatta 5 puan vererek 3. yedeğe atabilmişler. mülakata giren tek araştırma görevlisi o arkadaşın dediğine göre, bilgisine de sonuna kadar kefilim ama en yüksek ales puanına sahip bir adamı mülakattan elemek için 5 puan vermek gibi komik olaylara girerseniz biz de buna sessiz kalamayız arkadaş. yazıktır, sırf kendi öğrencisi değil, kimse arayıp yakınımdır demedi diye insanlara bu şekilde zulüm yapamazsınız.

5 değil 15 verseler adam 5. asil olacak
5 değil 40 verseler adam 1. asil olacak..

mülakatta 5 verenler bu gece rahatça uyusun, ama bu ayıbınız hep hatırlanacak..

sonuçlar:


edit: bu işin siyasi boyutu falan bu bizim işimiz değil, derdimiz de o değil. işe oradan bakarsak zaten asıl meseleyi kaçırırız. maalesef akademi dünyamız böyle. emek, liyakat değil de ''yakınlığa'' bakılıyor. bugün de böyle, daha önce de böyleydi. keşke olmasa..

edit: mülakat normal seyirde geçmiş, fahiş hiçbir hata yok, arkadaş araştırma görevlisi, uluslararası ilişkiler mezunu, 5 puan alacak kadar hiçbir cevabı olamaz. polyannacılık oynamayalım, bu çocuk bu mülakattan elenebilmek için 5 puan verilmiş, evet verilmiş.

not: izinli alındı.
piri fani
Çok şükür. Okuldan gelen açıklama.

Rektörlüğümüz tarafından iptal edilen lisansüstü sınavlarda görev alan jüri üyeleri hakkında 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu çerçevesinde soruşturma başlatılmıştır.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches