ermenistan'ın katlettiği zehra

imschrolled
dünyanın sessiz kaldığı, daha 2 yaşındaki çocuk. ne kadar vahim. insanlık nereye gidiyor, dünya nereye gidiyor... insanların tüm pisliğini çocuklar da mı çekmek zorunda? ama türk ya, herkes susar...

haber yazısı:
Azerbaycan toprağı Karabağ'ı işgal altında bulunduran Ermenistan'a bağlı terörist birliklerin Azerbaycan köylerine açtığı ateş sonucu 1 çocuk ve 1 kadın hayatını kaybetti. Türkiye ve Azerbaycan makamları Ermenistan'a sert tepki gösterirken sosyal medyada #JusticeForZahra (Zehra için adalet) kampanyası başlatıldı. Yaşanan gelişmelere dünya medyasının sessiz kalışı, Türk ve Azerbaycanlı yurttaşların büyük tepkisini çekiyor.

İşgal altındaki Karabağ'da Ermenistan Silahlı Kuvvetlerine bağlı terörist güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine saldırı düzenlemesi sonrası 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermenistan güçlerinin Fuzuli bölgesinin Alhanlı köyünde sivil yerleşim bölgelerini 82 ve 120 milimetrelik havan toplarıyla hedef aldığı bildirildi.

Hain saldırı sonucunda babaanne Sahibe Guliyeva ve 2 yaşında olduğu belirtilen torunu Zehra Guliyeva isimli Azerbaycanlı vatandaşlar hayatını kaybetti. Şarapnel parçaları ile ağır yaralanan Servinaz Guliyeva ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches