srebrenitsa katliamı

axit
11 Temmuz 1995 günü yapılan bu katliam insanlık tarihinin en kara sayfalarından biridir. İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa'da yapılan en büyük katliamdır.

aberi
birde bu amcadan dinleyin neler olmuş diye.
Yazık vallahi yazık. Müslümanlara zulüm bitsin artık.

abuzeroklava
Bütün Avrupa devletleri, BM ve ABD 200.000 Boşnak'ın sistematik şekilde katledilmesine destek verdi... O sıralardaki yalandan görüşmeler, zart zurt açıklamalar... Hepsi görüntüydü. Boşnaklardan silahları toplayıp Sırplara katliamı isteyerek yaptırdılar. Bosna Hersek katliamı sırasında Türkiye'de medyanın en önemli gündemi, Erbakan Hocanın kayıt dışı yollardan (çünkü ambargo vardı) Bosna'ya göndermeye çalıştığı yardımları yolsuzluk olarak lanse etmeye çalışmaktı.
O gün de bugün de, bütün Avrupa, Müslüman bir halkın Avrupa'da var olmaması gerektiğine inanıyordu ve hala inanıyor. Dinli dinsiz, Katolik Ortodoks fark etmiyor. Balkanlarda halen Müslüman katliamlarının başlaması an meselesi...Yine seyredeceklerine emin olunuz. Bu Müslüman temizliği tam 200 yıldır sistematik şekilde yürüyor. Ve yine 200 yıldır, Avrupa bize İnsan hakları, azınlık hakları dersi veriyor. Ve yine 200 yıldır ruhunu kaybetmiş mankurt Türk aydınları bu macerada Türk devletinin gavurdan daha amansız düşmanlığını yapıyor... Şunu anlamıyoruz. Batı insan deyince bütün insanları kast etmiyor. Bu insanlığın içinde biz yokuz. Ellerinden gelse Türkiye'de aynı katliamları organize ederler. Terör örgütlerini besleyerek yapıyorlar zaten.
Katliamı kimin yaptığından daha önemlisi kimin cesaret verdiği, kimin yönlendirdiği, yukarıdan kimin organize ettiğidir... BM'yi elinde tutan devletler, Bosna Hersek katliamlarında baş sorumludur. Tıpkı Suriye, Irak ve diğer yerlerde olduğu gibi...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches