15 temmuz darbe girişiminin yıl dönümü programları

cayisallama
daha da abartılması gerektiğini düşündüğüm anma programı.
(bkz: 15 temmuz 2016 fetö darbe girişimi)

bakılması gereken açı hükümet tarafı değil, ülke tarafıdır. Şöyle ki 15 temmuzda halk sokağa çıkmasaydı bu gün ülkede darbe olmuştu. Cumhurbaşkanı milleti sokağa dökmeseydi bu gün darbe olmuştu. Sokağa çıkan o insanlar direnmeseydi bu gün darbe olmuştu.

darbe olsaydı neler olurdu uzunca yazmayacağım.
(bkz: 15 temmuz 2016 darbe girişimi başarılı olsaydı olacaklar)

şehit olanlar, gazi olanlar ve katkıda bulunan bu insanlar öncelikle hükümeti kurtardı. DEvletten önce hala başımızda ak parti var. Ak parti bunu bu insanlara borçlu. ak partinin bu insanları bu kadar kollaması, saygı duyması, anması ve bilumum sevgi pıtırcığı göstermesinin nedeni gayet açık ve az bile yapıyor.

Gel gelelim halk olarak bizim ise bu insanlara borcumuz büyük. Tamam kabul bende de gına oluştu ama bu rutin şart. Bu insanların anılması ve kahraman diye anılması şart.

kim unutabilir ki ömer halis demir denen yiğidi.

Ak partiye kızıp ömer halis demir'i anmamak.... düşünemiyorum.
Allah gani gani rahmet eylesin cemii cümlesine.
4
Alangoya Alangoya
Kasdettiğim şey anılmaması değil zaten. Diğer önemli günler milli bayramlar es geçilirken bunun çok abartılması. Hepsine aynı özeni göstermeleri gerek diye düşünüyorum.
cayisallama cayisallama
Ben hepsine aynı özenin gösterilmesi taraftarı değilim açıkcası. Diğer bayramlarımız 29 ekim, 30 ağustos vb. daha da bi içten kutlanmalı. Ancak 15 temmuz da basite alınmamalı. en az diğer bayramlar kadar ciddiye alınmalı. Bence de bi 30 ağustostan üstün değildir. Gerçi bunu ben ölçemem ama. Ben basite alınmasına kızıyorum. Yoksa dediğiniz doğru tabi.
Alangoya Alangoya
Aslında baside alınmıyor. Tam tersi diğerleri baside indirgendiği için bu çok yüceltilmiş gibi geliyor bana göre.
cayisallama cayisallama
aslında ben sizi kast ederek yazmamıştım.
Diğerleri basite alınıyor galiba. Ancak canlı canlı yaşanan ile nesilden nesile aktarılan bir olmuyor olabilir.
ccc
Düşünün ki, ortaokul lise çağlarınız...
bebesiniz yani..
Bu fetö size tırnak atmış, niyeti belli kanınızı emecek..
O bebe ! halinizle bile sizi kandıramamış, bunların nasıl bir şeytan olduğunu görüp resti çekmişsiniz..
Ne kadar adam gibi adam olduğunuz bokunuzdan belli...
Sonuç ?
Sonuç ne olacak, hayatınız kaymış...
peşinizi bırakmamış, cehenneme çevirmişler meslek hayatınızı..
Kumpaslar, oyunlar,iftiralar,kasetler, tayinler, rütbe sökmeler..
Şeytan bu ya, unutmamış sizi, her fırsatta akıtmış zehrini...
Gel gelelim, bir parti iktidar olmuş ve guguk kuşu gibi devletin içinde yavrularının iyice beslenmelerine göz yummuş yada kendi değimleriyle kandırıldık diyerek destek vermiş..
Guguk kuşunun, nursuz riyakar ajan hain olarak beslenip büyüyen yavruları, birgün kandırdıklarıyla ters düşüp darbe yapmaya kalkmış..
İşte o gece o kadar zulme rağmen, bunlar bir zamanlar ortaklık etti benide mahfettiler demeden, yukarda bahsettiğim " bebe " canını ortaya koyarak ilk mücadele edenlerden olmuş..
Yemiş mermiyi yemiş mermiyi...
Hastaneye kaldırılken gözünü açtığında yanına gelen meslektaşlarına beni bırakın görev yerinize gidip savaşın bu hainlerle diyen o "bebe" şimdinin Gazi olan Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Eryılmaz ...
Beni bağışlasın teşbihde hata olmaz Aslan parçası...
Ve sen fetöyle mücadele eden ! iktidar , bu Aslan Parçasına sahip çıkmak yerine bir takım yalaka kripto takımıyla 15 Temmuz kutlayacaksın öylemi..
Batsın senin samimiyetin...!!
axit

İETT ücretsiz

15 Temmuz 2018 Pazar günü 06.00'dan 16 Temmuz Pazartesi günü 06.00'ya kadar İstanbul'da toplu ulaşım araçlarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches