cemil koçak

abuzeroklava
sağlam tarihçilerden biri.

Hoca darbe girişiminden 3 gün sonra böyle yazmıştı.
"Sakın yanılmayalım; darbeye karşı çıkıyormuş gibi görünen önemli bir kesim; aslında darbenin önlenmesinden fena halde rahatsız ve ardından timsah gözyaşları döküyorlar! Kanmayın; kandırmayın... Eğer darbe başarılı olsaydı; şu anda 27 Mayıs sonrasında olanlarla karşılaşılırdı!"
Hala aynı durum söz konusu... Darbe yapılamadı diye üzülüyorlar... Türkiye'de kimisi solcu, kimisi milliyetçi, kimisi dindar geçinen milyonlarca insan... ve onları yönlendiren bir takım siyasetçi, gazeteci ve aydın bozuntusu halen aynı yerde duruyor. Milim değişiklik yok. Fetö örgütü ile ilgili ortaya çıkan her bilgiye kulakları tıkalı. Tek dertleri var. Ülke yansın, yıkılsın, bölünsün... sorun değil tek Erdoğan indirilsin..! Gerisini o indirildikten sonra düşünürüz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches