bir erkek ile bir kızın dost olmaları

cayisallama
bir erkek olarak bir kız bir erkek ile dost falan olamaz. olsa bile erkek o olgunluğu gösteremez diye düşündüm bi kaç seneye kadar. sonra lafımı yedim hemde ne yemek.

iş yerinden bir arkadaşım oldu. ama nasıl anlatayım en yakın dostlara bin basar. en samimi arkadaşlarıma bin basar. dostluktan kastım şu; hiç ama hiçbir sevgi aşk vs hissetmeden bir insana saygı ile samimiyet ile yaklaşmak ve yaşamak. bacımdan öte bacımdı ve hala öyle. bu arada genelde çirkin kızlar ile arkadaş olunur diye de düşünüyorsanız benim bacım ortalamanın çook üzerinde.

beraber 2 yıldan fazla çalıştık. beraber çalıştım diye o kadar mutlu oluyordum ki anlatamam. bu mutluluk onu görmekten falan ileri gelmiyordu. iş yerinde iki yüzlü insanlara sesini çıkarabilen, doğruyu ne olursa olsun konuşabilen bir kaç kişi kaldıysanız o kişilere sarılıyorsunuz ister istemez. böyle bir durum söz konusuydu. bunun dışında konuşabilecek, dert anlatabilecek ve o dertle ilgili dertlenip geri bildirim yapabilecek az insan var.

neyse bacımı sonra ere verdik. iş yerinde olsun arkadaş çevremde olsun hep iyilik hep güzellikle yad ettiğim arkadaşım aynı şeyi benim için yapıyormuş var olsun. evlenince işler biraz değişti tabi. enişte bey bana pek sıcak bakmıyor anladığım kadarıyla. aslında ben olsam kendimin ağzını burnunu kırardım. evli bir kadının başka bir erkeği çok iyi biridir yaaa demesi hele yeni evli bir çiftte büyük bir infiale neden olabiliyor. şu aralar o çok sevdiğim arkadaşım böyle sorunlar ile uğraşmasın diye sosyal medya da bile tepki vermiyorum. beğendim beğenmedim cart curt. oda aynı şekilde. belki ben de evlenirsem işler normale dönebilir ki pek sanmıyorum.

başa dönersem bir erkek ile bir kız dost olmaz bu tamamen yalan. olabiliyorlar. çokta güzel olur. yeter ki o güzel gönüller saygı, sevgi ve merhameti bir arada koruyabilsin.

ama bir erkek ile evli bir kadın kesinlikle arkadaş olamıyorlar. eşler buna engel değildir. eşler arkadaştan alınacak o sevgi,saygı ve merhameti verebileceğindendir.
abuzeroklava
ortak bir amaçları varsa çok güzel bir dostluk elde edebilirler. çünkü kadın beyni farklı erkek beyni farklı.
yok bi amaçları yoksa arkadaşlıkları kısa sürer.
tltcnbk
Bir erkek ile bir kız dost olabilir. Benim başıma geldi. Hala en yakın dostum. Hatta şu an beraber kadın doğumda sıra bekliyoruz. (Bir sene oldu evleneli)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches