18 temmuz 2017 istanbul da yağan yağmur

elfirâşetüzzerka
Gök delindi sanki. Hava çok karanlık gece sandım uyandığımda. Her tarafı sel götürüyor dolu da düşüyor, şimşekler patlıyor gök gürültüsünün şiddetinden arabaların alarmları ötüyor sürekli. Hem de Bu mevsimde. Zayiat verebilir.
imschrolled
bu temmuz ayının tekin bir ay olmadığına yeni bir kanıt, olay. türk yapımı, temmuzda yaşanan önemli ve gizemli olaylarla kurgulanmış dizi ya da film etkileyici olabilir.
Rıhtım
Bazen doğal afetlere yapacak bir şey olmaz. İstanbul'da ulaşım ve günlük hayat zora girdi. Doğru çok yağdı. Ama istanbul taş yığınına dönüşmemiş olsa bu kadar kısa sürede yağmur bizi zora sokmazdı.
bobiler
istanbulda barajlarda su sorunu ortadan kalktı bir günde.
metoroloji İstanbul'da 1 yılda yağan yağmurun dörtte biri son 12 saatte yağdı. Yağışlar Çarşamba akşamına kadar sürecek.
elfirâşetüzzerka
Daha 2 gün önce kullandığım metro istasyonları sular altında. Sabah ben Entry girerken büyük bir yıldırım kopmuş ortalık birden aydınlanmış, arabaların alarmlar ötmüştü. Mahalle de bi çatıya yıldırım düşmüş meğerse. Öyle böyle değil baya doğal afet olmuş bildiğin bugün

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches