atlantis

yakbenivatankurtulsun
kesinliği şüpheli olsada var olduğuna dair bilgileri ve sanırım tek bilgiyi aristo'nun verdiği kayıp ada, uygarlık. aristo'nun belirttiği ütopik bir diyarda olabilir ama adı atlantis'tir. ahlakta, bilimde, sanatta hayli ileri bir topluluktu. ne zaman ki bozulmaya başladılar yavaş yavaş felaketler kendini göstermeye başlamış. depremler, volkan patlaması ve nihayetinde adanın sular altında kalması. bazı bilim adamları ege açıklarında aristo'nun tarif ettiği yere uygun bir yer buldular. şu an onun üzerine araştırma yapmaktadırlar. ve hayli yol katetmişler.
atlantis ile ilgili bir başka görüşte kayıp kıta mu'nun bir kolonisi olduğu yönünde. nitekim mu uygarlığı içinde tüm medeniyetlerin çıkış noktası olduğu söyleniyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches