hero yazılı tişört giyinmek

spazmoldum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik FETÖ mensuplarının suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın sanıklardan astsubay Gökhan Güçlü, üzerinde 'Hero' yazan tişörtle duruşmaya girmişti. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce, yaşanan tartışma üzerine Cumhuriyet başsavcılıklarına, FETÖ/PDY üyesi tutukluların davaları etkilemeye yönelik mesajlar içeren kıyafetlerinin toplatılmasıyla ilgili genelge gönderilmişti.

üstünde hero yazan tişörtle gezip, insanların fetö hassasiyeti ile dalga geçen kimi türediler çıktı piyasaya şimdi de .. akıllarınca yine mağduruz algısı oluşturacaklar ..

komik bile değil ..
imschrolled
resmi makamlar/taraflar/kişiler tarafından ciddiye alınmasıyla maalesef simgeleştirilmiştir. hatta bir paranoyaya dönüştürülmüştür. kasıtlı mı yapıldı bilmiyorum ama bir figür haline geldi, sürecin bu kısmında. çünkü bir bayrak gibi karşılık buldu maalesef.

iletişim ve propaganda açısından daha doğru yönetilmeliydi. yasak yerine, ona karşı etkili bir mesajı olan tişört ile ve gaz alındıktan sonra toplatılıp, basım kısmı ile basımı yapanlar araştırılmalıydı. kalıcı bir şey olmaz sanıyorum, bir süre daha hatırlanır sadece. yani kötü reklam yapmadan sessiz çözülmesi gerek. bir şeyi devlet, hükümet veya kamuoyu ciddiye aldığında ister istemez bir metafor, ikon haline geliyor. buna mahal vermemek için en sessiz şekilde çözülmesi gerek, daha doğru bir çözüm için.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches