günlük 1000 giri

imschrolled
sözlüğümüzün gelişimi için güzel bir hedef. basamak. bir standart kurabilsek her gün 1000 giri ve üzeri giriş yapabilsek hızlanırız kanımca. ayda 30.000 giri eder. büyük bir ivme kazanırız diye düşünüyorum. tabi nitelik kısmı için de çalışalım. istatistik değil amaç birlikte öğreniyoruz, gelişiyoruz ya da eğleniyoruz.

bir ara konsept haftası yapalım diye düşünmüştüm. katılmak isteyen yazarlarla birlikte bir hafta o konu ile ilgili okuyalım, çalışalım, film izleyelim gibi. açık hava dershanesi gibi. böylece tüm yazarlarımız da yüreklendirilmiş olur sanki. motivasyon artar, nitelik artar. geliştirilebilir tabi.
2
kullerindendoganankakusu kullerindendoganankakusu
güzel bir uygulama ama daha sözlük zirvesinin durumu belli değil ki buna katılma konusunda çoğu isteksiz olur bence
imschrolled imschrolled
Düşünsene sözlükte haftanın filmi var. Herkes aynı filmi izlemiş yakın zamanda. Zaten yazma hevesinde insan dolu. Hem herkes çok keyif alır hem de girilere bir renk gelir. Farklı bir deneyim olabilir nacizane. :)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches