dilencileri reklam alanı olarak kullanmak

cayisallama
ne zamandır az durumu toparlasam da sözlüğün reklamını yapsam diye düşünüyorum. Ama gel gör ki bi türlü o durumu toparlayamadım.

Hem zaten kafamızda yapmak istediğimiz şeyler tam olarak bitmedi. Bitsin de öyle yaparız inşallah.

neyse reklam kısmı için nerede reklam yapalım diye hep düşünüyordum. Google adsense, admatic, reklamstore, web siteleri gibi alternatifler kafamda dönüp duruyordu. Acaba hangisi bize ne iyi katkıyı sağlar diye.

Kesin karar verdim. dilencileri reklam alanı olarak kullanacağım. Adam sabah 7 den akşam 9 a kadar sabit duruyor. binlerce insan görüyor bu adamları ve dikkat çekiyor. En iyisi bu alandan yapmak. bakalım yarın başlasam iyi olur bu işe.
imschrolled
enteresan bir fikir. benim saçmalama biletine benziyor işlev olarak.

bence sıradan bir reklam kampanyası yerine güzel girilerden fişler küçük kağıtlar yapalım, basalım. sonra hedef kitlemizin daha yoğun olduğu yerlere, gençlere (18-30) yakın yerlerde elden ele dağıtalım. ya da marlboro kutuları gibi yerlere de atabiliriz. illaki birilerinin dikkatini çekecektir. mısır tanesi toplayan tavuk güdüsü gibi kaynağını bulmak isteyeceklerdir.

siteye ulaşımı da kağıtlara eklenmiş, site adresi ve qr kodlar ile estetik bir hale getirebiliriz.
hissikablelvuku
Enteresan güzel bir fikir. Dilenci karşılıksız kazanç sağlamış olmayacak.ancak reklamı iyi konumlandırmak lazım dilencinin dilenciliği yani kendi marka imajı zarar görmemeli :)
Biraz da vicdan yaptım içime de sinmiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches