inci sözlük

yakbenivatankurtulsun
her ne kadar ahlaksızlığın zirvelerinde olsada, gülmek için ara ara açıp okuduğum sözlük. hele uzun soluklu hikaye yazan yazarları var ki, bazıları gerçekten okunası. sosyal medyada gülünen bir çok espri inci sözlük çıkışlı. adamlar yapıyor.
--- alıntı ---

başlık: haydar başa güvenip 5 bin tl borç yaptım

seçimlerde beni can evimden vuran haydar başa bastım mühürü.. kazanacağına emindim ki sağıma soluma borçlandım nasılsa haydar başkan gelince öderim diye.. şu an ise hayal kırıklığıyla birlikte tam bir şoktayım! nolacak şimdi? pgibolojim alt üst oldu, kafayı yemek üzereyim.

bence hükümet kurma yetkisi haydar başkanımıza verilsin, diğer partiler de onu dışardan desteklesin. hatta bayramda 1500 lira ikramiye verirlerse baya rahatlarım. aksi halde borçları ödeyememe kaygısıyla kafayı yiyeceğim.
yazar: tek rakibim at arabası
--- alıntı ---

not: küfürsüz olduğu için bu tercih edilmiştir. ender küfürsüz entry'lerden biri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches