ösym nin kpss tercihi için adaylardan 15 tl alması

yakbenivatankurtulsun
ösym'nin bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme tercihleri için adaylardan 15 tl talep etmesi olayı. devlet kurumu değil ticarethane olarak işleyen bu kuruma bir allah'ın kulu da ses etmiyor. vatandaşı yolmak hoşlarına gidiyor vesselam.

ösym
.....
adaylar tercihlerini yaptıktan sonra yerleştirme ücretini (15,00 tl) yatıracaklardır. yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 2 temmuz 2015 tarihinde mesai saati bitiminde; ösym'nin internet sayfasında yer alan “ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 2 temmuz 2015 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. süresi içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve yerleştirme işlemine dâhil edilmeyecektir.

adaylara ve kamuoyuna duyurulur.
(bkz: ösym)

devamını okumak için tıklayınız...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches