çanakkale carrefoursa

cayisallama
ismetpaşa mahallesinde olan bir market. Yeni yapılan belediyenin hemen yanında.

Hayatımda bu kadar işini düzgün yapan kasiyer, reyon görevlisi görmedim.
markete meyve almaya gittim dün. Bi reyon görevlisine ekmek nerden alabilir miyim dedim. Gayet güzel bir şekilde ekmek bölümüne kadar götürdü beni. (Mesafe 10m min.)

Normal ekmek baktım sonra yoktu. Kadın bütün alternatifleri hiç sıkılmadan saydı. En son meyveleri alıp kasaya gittim. Kasada ki kadın;
hoş geldiniz dedi,
meyve diğer ürünleri incitmeden (o kadar güzel hareket ediyordu ki anlatamam) diğer tarafa koydu,
bi eliyle önceden hazırladığı ıslak beze alini değdirip hiç karmaşa yaşamadan iki poşet açıp ürünlerin yanına koydu,
En son çıkmadan iyi günler diledi.

Şimdi insanların işlerini yapmaları artı bir şey değildir elbet. Ancak bunlar yaptıkları emekleri çok güzel süslüyorlar. Çok ama çok hoşuma gitti. Var olsunlar.

Ekmek reyonunda güzel 20-25 yaşlarında bir kız, kasada sarışın ince bir kız, diğer kasada kıvırcığa yakın bir abla, benim kadar olmasa da yakışıklı bir reyon görevlisi hepinize buradan çok teşekkür ederim. Bi anlık mutluluk insana gerçekten çok şey katıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches