gözlerini kaybetmek üzere olan simay bebek

imschrolled
yardıma ihtiyacı olan çocuk.

haber yazısı:
Balıkesir'de göz tansiyonu hastalığı ile dünyaya gelen 3 yaşındaki Simay, sol gözünü tamamen kaybetmek üzere ve sağ gözü yüzde 10 nispetinde görüyor.



Balıkesir'de göz tansiyonu hastalığı ile dünyaya gelen 3 yaşındaki Simay bebek sol gözünü tamamen kaybetmek üzere, sağ gözünü ise yüzde 10 nisbetinde görüyor. Maddi güçlüklerle boğuşan ve varını yoğunu önceki ameliyatlara harcayan Başar ailesi, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yardımıyla Beyoğlu'nda bulunan bir hastaneye geldi. Babası, Annesi ve Babaannesiyle İstanbul'a gelen küçük Simay, tedavi için geldikleri hastanede ve Balıkesir'de aradığı çareyi bulamadı. Doğuştan iki gözü bozuk olan 3 yaşındaki Simay'ın ailesi, daha önce kredi kullanarak ve çevresinden borç bularak küçük Simay'ı çok kez ameliyat yaptırdı. Maddi imkansızlar nedeniyle kızlarının görebilmesi için tekrar ameliyat ettiremeyen Başar ailesi hayırseverlerden yardım bekliyor.
***
“Hayırseverlerden hala yardımlarını bekliyoruz”

“ Buradaki doktorlarında tam net bir şey söylediği yok” diyen Başar,” Buradaki doktorların dediğine göre ameliyat gerekmiyor. Bizim kendi doktorumuz 3 yıllık doktorumuz acil olması gerekiyor diyor. Hayırseverlerden hala yardımlarını bekliyoruz. İstediğimiz rakama ulaşamadık. Bir an önce biz de çocuğumuzun kurtulmasını istiyoruz. Diğer çocuklar gibi koştursun etsini yere bir şey düşürdüğünde eli ile araması, kendini sürekli bir yerlere çarpması, merdivenlerden falan inemiyor. Göremediği için dengesini kaybedip düşüyor. Bir an önce çocuğumuzun kurtulmasını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı için tıklayınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches