kadınların yaşı sorulmaz

imschrolled
yıllardır karşılaştığımız yazılı olmayan bir kural, anlayış. aksine yaş sormak istiyor insan. takvimi, zamanı önemsiyoruz ister istemez...
elfirâşetüzzerka
Var Öyle takıntılı tipler. Hatta facebook profiline doğum günlerini yazıp, yaşları belli olmasın diye yılını yazmayan arkadaşlarım var benim.
soranlara dk'sına saniyesine varana kadar söylüyorum ben. :) Saklamanın ne gereği var onu da anlamıyorum. Mezar taşına yazılınca çıkmıyor mu ortaya sanki?
aberi
nineme soramayacağımız sorulardan biri. Soruya kızmıyor kendisi ama cevap verirken bir inek vardı, hasat vaktiydi, menderes o zamanlar şöyle yapmıştı dan o tarihe erişim bir türlü mümkün olmuyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches