üniversite yılları

khantura
Şahsen "güzeldi bee" demeyerek sayın hyperionu çürütmek zorunda kalacağım yıllardır.
Bu yıllar bana çok şey kattı ve katmaya devam ediyor elbette fakat güzel diye alabileceğim pek bir şey yok maalesef.
Bu yıllar içinde sevdiğim insanı tanımam ve hayat tecrübesi kazanmamın dışında pek bir faydası olmadı.
6
hyperion hyperion
yüksek ihtimale 3 ya da 4. sınıftasınız ki rutindir o dönemler. yaklaşık bir 5 yıl sonra bu sözlük ve yorum burda kalacaksa kallavi bir "harbiden öyleymiş" onayı alacağımdan eminim :)
khantura khantura
8. Yılım üniversitede. Geldiğimden beri bana bir hayrı dokunmayan bir şehir ve üniversite var. O yüzden bakış açım pek olumlu değil. Siz hiç kimsenin okuyup da tavsiye etmediği bir üniversiteye denk geldiniz mi? İşte orası burası...
hyperion hyperion
dipnot: eğer mezun iseniz ve o yıllara dönüp yok bea güzel değildi diyo iseniz bence siz 3. sınıfta kalmışınız :d
khantura khantura
Henüz mezun olmadım. Standart bir öğrenci gibi düşünmüyor ve hareket etmiyorum aynı zamanda. Belki değişir dediğiniz gibi fikrim ama pek öyle gözükmüyor.
hyperion hyperion
8. yıl ibaresi dram gibi. tabi standart bir üniversite yıllarıdır (4 ya da 5 yıl) kastım. bu minvalde bu düşünce teorimi çürütmeyecektir diye bir kalın kafalılık edeceğim. insan denilenin mayasında yenilik zorunlu bir ihtiyaçtır. en muhafazakarı dahi yeniliği yaşayıp gelenekselciyim naraları atar. 2. dör yıl farklı bir şehir ya da üni de olsa belki düşünceleriniz şimdiden değişmiş olacak idi.
khantura khantura
Estağfurullah asla kalın kafalı şeklinde bir ithamda bulunmam. Eğer o başlığı da bana ithafen açtıysanız yanlış düşünmüşsünüz. Oradan at gözlüklü bir yobaz gibi gözüküyor olabilirim orasını bilemem.
Ne kadar gelişmemiş olsa da hemen her şehrin bir yapısı, kültürü vardır. Nüfus, iş vs. Olup da buna sahip olamamak ise en büyük problemlerden biridir bi şehir için. Bulunduğum şehirde böyle bir problem var maalesef.
Dramatik ve acınası bir hayatım da olabilir inkar etmiyorum. Bakandan bakana değişir.
imschrolled
yenice kurtulduğum yıllardır. arama ihtimali çok. her açıdan güzeldi. ama benim noktamda, sen o kadar bilim-sanat uğraş dur, karşılaştığın ilk gerçek,'geçim derdi...' mücadele her zaman var, zoru severim. ama daha farklı şeylere odaklanma hevesindeyim. tam motive oluyorsun, bırak gitsin. kolaycılığım da yoktur hani. işte öyle bir şey...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches