eren bülbül

elfirâşetüzzerka
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada ağır yaralanan 15 yaşında ki Eren Bülbül kaldırıldığı hastanede şehit olmuş. Körpecik bir fidan. Allah ailesine sabırlar versin.
imschrolled
Daha 15 yaşındaki şehidimiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Trabzon'da bile bu boyutta terör haberleri duyuyorsak, vay halimize. durum daha da kötü olabilir. çok sıkı çalışmamız gerekiyor, bu terör belasını defedebilmek için...
hyperion
Daha iki hafta önce Karadeniz'de büyük bir yapılanma ve savaş hazırlığının olduğunu bildirilmişti. Gürcistan'daki Ermeni diyasporasında örgütlenip Karadeniz'de eylem yapılacağı biliniyordu. Bile bile göre göre.
Allah rahmet eylesin.
Eren iyi ki varsın :(
cayisallama
Yedi düveli dize getiren bir toplumdan iki üç soytarıyı dize getiremeyen topluluğa dönüştük.
Dünyaya hükmetmiş atalardan pkk ya ses edemeyen evlatlara dönüştük.
Tükürük ile boğacağımız kansızlara, evlat üstüne evlat vermeye devam ediyoruz.
Verdiğimiz her evlatta içimiz yanıyor, kahroluyoruz.

15 yaşında ki bir çocuğa bunu yapanları toprağa değil de leş kargaların midelerine gömmek bu kadar mı zor? Sabrımız taşıyor evet ama artık taşsın istiyoruz bu canilere.

Yanlış anlaşılmasın intikam falan istediğimiz yok, isteğimiz teröristleri ve teröristlere hümanist bakış açısı getirip onlar da insan diyen insanların hem zihinlerinden,fiillerinden ve kendilerinden top yekün kurtulmak.

Siyasette,asker de, emniyette üstüne düşen görevi yapsın. Biz bu çocuğun geleceğini yakanların başka çocukların geleceklerini yakmalarını istemiyoruz. Sinekle uğraştığımız yeter. Kurutulsun bataklık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches