14 ağustos 2017 hükümetin zam teklifi

malayani
Hükümet, kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 ve 2019 yıllarının birinci ve ikinci altı aylık dönemleri için yüzde 3'er zam ile enflasyon farkı teklifinde bulundu.

Hükümet, kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 ve 2019 yıllarının birinci ve ikinci altı aylık dönemleri için yüzde 3'er zam ile enflasyon farkı teklifinde bulundu.



Kamu İşveren Heyeti ile Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti, kamu görevlileri ve memur emeklilerinin 2018 ve 2019 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 4. dönem toplu görüşmeler kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonundaki toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu başkanlığındaki Kamu İşveren Heyeti, Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetine hükümetin zam teklifini sundu.

Bakan Sarıeroğlu, hükümet olarak kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 ve 2019 yıllarının birinci ve ikinci altı aylık dönemleri için yüzde 3'er zam ile enflasyon farkı teklif ettiklerini bildirdi.

devamını okumak için tıklayınız...
Rıhtım
(bkz: #65529) Memur temsilcileri toplamda %10 +6 gibi zam geliyordu. Hükümet %3+3'le Cevap verdi. Fark çok ama %4+4 te orta yol olur. Bu da memurlar Enflasyonun altında kaldi demektir. Özel sektörde durum daha fena. Bu bütçe yapisiyla fazlası beklenmemeli. İş buraya gelmeden düşünülmeli idi.
spazmoldum
%12 den aşağı zam kabul edilemez ..

hükümetin bu teklifi pazarlığı aşağıdan başlatmak içindir ..

verilen zamlar enflasyonun altında çıktığı için enflasyon farkı alıyoruz .. aslında bunun anlamı şu: sadece maaşlarımız enflasyona ezilmemiş oluyor yani aslında aynı parayı alıyoruz .. alım gücümüz artmıyor .. bu manada, yapılan zamlarda aslında memura herhangi bir refah payı verilmemiş oluyor ..

emekliliğin de özendirilmesi için emekli maaşlarına iyi bir destek yapılması gerekiyor ..
ccc


DİRENDİK..
Kapalıyız dedik..
Açığız dedik..
Olmaz dedik..
Çifte bayram dedik..
15 Temmuz dedik..
16.yıl dedik..
Milletin adamı dedik..
Kalem dedik..
Defter dedik..
Mürekkep dedik..
Adalet dedik..
Kalkınma dedik..
Güçlü Türkiye dedik..
Hükümet dedik..
Memur dedik..
Temel ücret dedik..
Zam dedik..
Mam dedik..
Sağa kıvırdık..
Sola kıvırdık..
Kızardık...
Bozardık..
Efendilerimizi kızdırmayalım dedik..
0,5 lik artış için,
10 dakikalık açıklamada defalarca teşekkürler dedik..
Dedikte,dedik..
Hak demedik..
Emek demedik..
Hukuk demedik..
Demokrasi demedik..
Demokratik mücadele demedik..
Eylem demedik..
Meydanlar ineriz demedik..
Biat etmeyeceğiz demedik..
Milyonları kahretmeyeceğiz demedik..
Demedikte,demedik..

DEDİKLERİMİZ VE DEMEDİKLERİMİZ
SAYESİNDE SORUMLULUĞUMUZDAN KURTULARAK İŞİ "Millet'in Hakem Heyetine"HAVALE ETMEYİ BAŞARDIK!

Hadi hayırlı olsun..!
Yine iyisiniz..!
Ya hiç vermeselerdi.?
Değil mi ama.?
Lütuf,lütuf..!
Kıymetini bilin..!
aberi
Memur-Sen gözlerimizin içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor. Çalışana % 130 zam veren Erbakan Hocam mezarından‬ kalksa yüzünüze ne yapardı‬ biliyorsunuz. Müslüman yalan‬ söylemez. Yazıklar olsun Size.‬ Bizi aldatan bizden değildir‬ diyen Hz. Resulullah'tan utanmaz, Allah'tan korkmaz mısınız?
abuzeroklava
Yahu sayın başkan Ali Yalçın, yarım puan için insan kendini madara eder mi? Baştan kabul etseydin!
"Memurun durumu iyi, zam istemiyoruz deseydin... Kamudaki bürokratların memur zammıyla işi yok. Onlar yan ödeme, ek ödeme, zart zurt ek geliriyle yolunu buluyor. Geriye kalıyor sade düz memur... Eee onlar da parayı ne yapacak? Fazlası azdırır memur milletini..." deseydin ya...
Hem doğru bir şey söylemiş olurdun, hem gönlümüzde yer ederdin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches