17 ağustos 2017 barselona'da terör saldırısı

imschrolled
az önce haberdar olduğum gelişme. geçmiş olsun, acının rengi olmaz...

haber yazısı:
"İspanya'nın Barcelona şehrinde bir minibüsün, kent merkezindeki onlarca insanın içine daldığı açıklandı. Barcelona polisi, olayın terör saldırısı olduğunu duyurdu. Ölü ve yaralılar olduğu açıklandı."



Barcelona'da beyaz bir minibüs, kent merkezindeki insanların arasına daldı. Aracın, kentin en turistik yerlerinden Las Ramblas caddesinde kaldırıma çıkarak insanlara çarptığı açıklandı. Polis, bölgedeki insanlara hoparlörden yaptığı anonsla olayın "terör saldırısı" olduğunu duyurdu.
Yerel basına göre, olayda iki kişi hayatını kaybederken, 20-25 kişi de yaralandı. Resmi makamlar, olayda iki kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı.

Polisten yapılan ilk açıklamada, "Barcelona'daki Las Ramblas'ta büyük bir çarpışma oldu. Bir kişinin kullandığı minibüs, çok sayıda insanı yaralandı" denilmişti.

Aracı kullanan saldırganın kaçtığı, polisin kaçan saldırganı aradığı bildirildi. Polis bölgede operasyon başlattı.

haberin devamı için tıklayınız.
cayisallama
çağımızın en büyük problemlerinden biri terör. Artık bu durumu görmezden gelemeyiz. Dünya da gelemeyecek bu gidişle. Terör her yerde terördür. Masum insanları katleden mahlukların tükeneceği bir dünya istiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches