24 ağustos 2017 fenerbahçe vardar maçı

piri fani
Yazık oldu.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0'lık yenilginin rövanşında konuk ettiği Vardar'a 2-1 yenilerek şampiyonaya veda etti.
cayisallama
bir galatasaraylı olarak kıskanmamak elde değil. Yıllardır kadıköyde yenemedik adamları, millet gelip atıp gidiyor.
gercektosunpasa
Galatasaray'dan sonra şimdi de Fenerbahçe ülkeye büyük bir hüsran yaşattı. Adını sadece türkülerde duyduğumuz hala bir çoğumuzun hangi ülkede olduğunu bile bilmediğimiz "Vardar'a" elenmek neyin nesidir? Takımın toplam değeri 10 milyon Euro be başkanları tur primi olarak, bakın galibiyet primi değil,tur primi olarak futbolculara Iphone hediye ediyor ve biz böyle bir takıma eleniyoruz. Ülke puanı yerlerde... Büyük takımların sürpriz sonuçlar almaya hakkı yoktur, biz hiç Chealse, Madrid, Manchester, Barcelona gibi takımların böyle sürprizler yaşattığını görmedik rakip zayıfsa bile 7-8 atıp geçiyorlar. Sen de bu ülkenin en büyük takımısın ve aldığın neticeye bak. Demem o ki bu memlekette bence futbola yatırım yapılmamalı artık yazık günahtır ona harcanan paraya. Malum şu günlerde yaşadık gördük ki, binecek arabası olmayan Ramil Guliyev atletizm de dünya şampiyonu oldu, Siirt'te yokluk içinde büyüyen Evin Demirhan güreşte bronz kazandı,Yozgat'ın bozkırında yetişen yiğit Rıza Kayaalp güreşte altın getirdi ve bunu her sene yapıyor. Buna rağmen kimsenin bunları tanımayıp, Tosic'in, W.Persie'nin eşlerini dahi takip etmesi bu memleketin uyuşturulmuş beyinlere sahip olduğunun en açık kanıtıdır.. şu anda bu ülkeyi sporsal anlamda en kötü temsil eden branş futboldur. Marsel İlhan bile teniste turnuva kazanmaya başladı, Fenerbahçe de Vardar'a elenedursun.. Hazır Ohal varken şu işe de bi el atılsın..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches