6 eylül 2017 mersin'de öldürülen canlı bomba

cayisallama
Mersin'in merkez Yenişehir ilçesindeki polis merkezine canlı bomba saldırısı hazırlığı yapan terörist etkisiz hale getirildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan yaptığı son dakika açıklamasında, saldırı hazırlığındaki teröristin IŞİD'li olduğu ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti. Ercan, "Polis ekiplerimizin başarılı çalışmasıyla önemli bir saldırı engellendi. Teröristin üzerinde canlı bomba yeleği ele geçirildi" diye konuştu.
imschrolled
büyük geçmiş olsun, vatandaşlardan ya da güvenlik güçlerinden kimsenin burnu kanamadan yakalanması doğru bir iş.

t: eğer bir tane varsa dahası da vardır ihtimali düşünülerek geniş çaplı tedbirlerin alınmasını da gerektirir. en kötü ihtimalde bile lojistiği ve destekçileri araştırılmalı. esas mücadele şimdi başlıyor, bu olayın üstüne gidilmeli.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches