aym başkanının erdoğan'ın önünde eğilmesi

axit
İnşaat mühendisliğini okuyanlara teknik resim vb. derslerlerde konu örneği olarak gösterilmesi lazım iletkiyi ben böyle kullanan görmedim

aberi
muhaliflerin canına minnet anasını satayım. Önce videoyu bi doğru dürüst izleyin sonra eğildi deyin. Adamda boy farkı var ciddi ölçüde, tokalaştıktan sonra geri çekilmiş. Bunu türkiye gündemi yapabiliyorlar bu insanlar. yazık günah.

kultabisi
videoyu da izledim. fikrim değişmedi. bildiğin eğilmiş. bir nevi baş selamı vermiş.
'arada boy farkı var.' gerekçesi için de, hemen üstteki, devlet bahçeli-erdoğan tokalaşmasının incelenmesini tavsiye ediyorum. bahçeli- erdoğan arasında da boy farkı var ama bahçeli'de herhangi bir eğim göremiyorum.
(gerçi bahçeli fiziksel olarak olmasa bile, davranışsal/tepkisel olarak epeydir dik durmuyor erdoğan karşısında. fiziksel olarak dik dursa ne fayda...)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches