bir şeylere anlam yüklemek

imschrolled
olan biteni olduğundan daha değerli algılamamıza neden olan bir tavır, yaklaşım. bunu yaparken bir şeylerin yokluğunda hayatımızda büyük bir boşluk açılıyor. o yüzden, her şeye hak ettiğini vermek gerekiyor. ne bileyim bir diziye, bir kitaba ya da iş yaşamına dair özellikle. ve çoğu durum için de geçerli sanırım.
elfirâşetüzzerka
Anlam yüklediğimiz şeylerin bize hatırlattığı şeylere yükleriz anlamı. Genelde aynı nedenlerden ötürü bir şeyler bizim için anlam ifade ediyor zaten. Örneğin benim için saatler, mektup zarfları, tren rayları, patatesli börek, yeşil, birbirinden bağımsız değişkenler gibi görünse de anlam taşır. Neden? Nedeni yok işte, anlamlı sadece.
Yine anlamsız konuştum :/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches