diş taşı temizleme

02meka02
Genel kontrol amacıyla gittiğim diş sağlığı merkezinde doktor diş taşlarımın dişlerime zarar verme düzeyinde olduğunu ve temizlenmesi gerektiğini söyledi, o anda toplumda genel kanı olarak bilinen '' diş taşlarını temizleme dişlere zararlıdır, sakın temizletmeyin'' sözü aklıma geldi. doktora sordum ama tam tersi diş taşları temizlenmediğinde zamanla diş taşlarının diş köküne doğru ilerleyerek dişleri beklenmeyen anda ağrı sızı olmaksızın kendiliğinden söküldüğüne şahit olursun dedi. doktorun söylediğinden tatmin olmuşçasına diş taşlarımı temizlettim, ama hala aklımın köşesinde ''ya eskiler doğru söylüyorsa'' lafı dolanıyor.

her hastane dönüşü söylediğimiz klasik laftır ama tekrarında fayda var, Sağlık elden gidince kıymet biliniyor, hele ki diş gibi büyük bir nimetin kıymeti çok daha fazla bilmek lazım.


İki nimet vardır ki, insanların çoğu bu nimetleri kullanmakta aldanmıştır : Sıhhat ve boş vakit.” HŞ

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches