nuriye kalkmaz

abuzeroklava
Nuriye'ye sahtekâr diyorlar. Nuriye sahtekâr değil, bu sistemin çığlığı..! Eğitim sistemimizin acıklı halini gözler önüne seriyor. En alttan en üste kadar eğitim bürokrasisinin öğrencilerden, eğitimin sorunlarından, öğrenciler üzerindeki korkunç psikolojik baskıdan haberinin olmadığını gösteriyor.
Ailesini, yerel basını, okul müdürünü, il milli eğitim müdürünü ve milli eğitim bakanını kandırıyor..(?) Günde 2 saat uyudum, hergün 1000 soru çözdüm diyor. Bu konuştuğu kimselerden hiçbiri, kızım sen yaptın, sağlığına zarar verirsin veya bu mümkün değil demiyor. Ne diyor? Aferin! Herkes seni örnek alsın! Kendi okulundaki müdür ve öğretmenler de, ailesi de onu tanımıyor.
Nuriye çığlık atıyor! Kimse duymuyor. Bütün eğitim süreçlerini anlamsızlaştırıp, herşeyi bir sonuç kağıdına endeksleyen eğitim sistemimize, "Allah belanı versin" diye bağırıyor.
Nuriye, meslek lisesinde radyo televizyon bölümü mezunu. Aslına bakarsanız, kendi alanında çok başarılı. :) Medyanın nasıl bir yalan üretim sistemi olduğunu, yalanın alıcısının ne kadar bol olduğunu, bu sistemi nasıl kullanacağını lisedeyken çözmüş. Okuduğu bölümün hakkını vermiş. Ona kızmaya kimsenin hakkı yok. Herkes, biz ne yapıyoruz diye, başını ellerinin arasına koyup düşünsün!
gercektosunpasa
Ailecek troller.

Meslek lisesinde okurken günde 2 saat uykuyla idare edip çok çalışarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandığını söyleyen Nuriye Kalkmaz'ın babası kızıyla beraber bir televizyon programına çıkarak utanıyorum işe gidemez oldum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches