haklı çıkmak için kalp kırmak

imschrolled
maalesef arada denk gelendir, yaptığımızdır. kalp kırmak zaten kötü bir alışkanlık. uzak durulması gereken... küçük bir konudan olay çok başka yerlere gidebiliyor kimi zaman.

konuya göre değişir sanki. uzun vadede birinin faydasına olacaksa mümkündür ama sığ bir konudan sonuçsuz bir şey çıkacaksa olayı tırmandırmadan daha sonra düşünmek, sonuçları olumlu manada değiştirebilir.
casper
bencilliktir. sonuç olarak kalp kırmanın hiçbir bahanesi olmadığından yine haklı çıkamamıştır.
elfirâşetüzzerka
kalp kırmaktansa, haklı olduğum durumlarda bile haksızlığa uğramayı tercih ederim. haksızlığa uğradığımda ahirette alacağım olur. ama kalp kırarsam kabeyi yıkmış kadar günah yüklenmiş olurum, kul hakkına girerim. bu vebalin altından iki cihanda da kalkamam. başkasının kalbini kıracağıma benim kalbim kırılsın. allah'ın, kalbi kırıkların yanında olduğu tesellisi ile avuturum kendimi ben.
cayisallama
dün kalbini kırdığın kişinin bu gün öldüğünü duysan ''ama ben haklıydım'' tesellisi avutur mu seni?
Kırmamak lazım haklı olsakda kırmamak lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches