muhtemel zamlar

02meka02
Yurt içi üretici enerji fiyatları Eylül ayında bir önceki yıla göre yüzde 11,20 artış kaydetti.

Türkiye İstatistik Kurumundan yapılan açıklamaya göre, 2017 yılı Eylül ayında yurt içi enerji fiyatları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,20 artarken, bir önceki aya göre yüzde 0,15 arttı.

Yurt içi elektrik ve gaz sektörü üretici fiyatları aylık yüzde 1,57, yıllık yüzde 1,70 düşüş gösterdi. Aynı ayda su temini yurt içi üretici fiyatları aylık yüzde 0,34, yıllık yüzde 11,75 arttı.

Bir önceki aya göre en fazla artış; %4,31 ile ham petrol ve doğal gaz, %3,90 ile kok ve rafine petrol ürünleri, %3,08 ile ana metallerde gerçekleşti


yani hükümetin elektrik fiyatlarına zam yapmayacağız demesine bakmayalım, elektrik fiyatlarına zam kapıda, her an köşe yazısında okuyabilirsiniz.
02meka02
bu aralar önüne gelen zam yapıyor, özel sektörde en ufak esnaf dahi kurtarmıyor deyip satışını yaptığı metaya zam yapıyor. durum gerçekten vahim durum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches