melih gökçek'in istifa etmesi

axit
Ankara boşluğa düşer. Gökçeksiz Ankara kendini alkole kumara vurur. Ankaralıların bünyeleri ani bir istifaya alışık değil. Sindire sindire el çektirilsin. Büyüklere istifa aniden söylenmesin.
angarali
Oğlunu bu milletin gözüne gözüne sokan ve son olarak da: "Şunu söylemek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü sayın Erdoğan sadece Türkiye'nin değil ümmetin lideridir." cümlelerini kullanarak nasıl itici bir adam olduğunu iyice kanıtlayan Melih Gökçek yolcu. Ancak gerekçeleri millete açıkça sunulmalı. Ne olursa olsun milletin seçtiği kişiyi yine millet o koltuktan etmeli.
Rıhtım
Dun akşam yapılan görüşmede külliyenin karşısına inşa edilecek müze konuşulmuş.
Ankara da en bilinen tarihi eser kendisi.
aberi
Bence 25 yıldır Ankara'da belediye başkanlığı yapıp havalimanına metro götürmeyen bir belediye başkanının orada durması hata zaten... İlle 15 Temmuz'u ille başka şeyleri beklemeye mi gerek var adam çalışmıyor işte fıskiyeden başka bir şey yapmamış.Ankara içleracısı...
abuzeroklava
Demir tavında dövülür. Geciken görevden almalar şimdi sancılara yol açıyor.. Daha erken alınmalıydılar. Hayırlısı... Darısı başımıza diyen birçok şehir olduğuna eminim.
bobiler
Cumhurbaşkanı yasal olarak ortada görünür ciddi bir şey olmadan belediye başkanının istifasını isteyemez yetkisi yok. Parti içi disiplin suçu islediyse disiplin kurulu partiden uzaklaştırır. Belediye de görevini kötüye kullandıysa belediye meclisi görevden uzaklaştırır yerine başkasını seçer. Yolsuzluk veya teröre destek verdi ise yargı yolu var.

Gökçek istifa etmezse cumhurbaşkanı Akpli meclis üyelerini harekete geçirir. Gökçek daha ileri gidip yan çizerse cumhurbaşkanı medya yolu ile savcılara görev sunar. Yolsuzluk veya kanunsuzluk ile ilgili savcılar çok suç bulur. ODTÜ arazisinde ağaçları kesti diye bir dosya hazırlarlar geniş kitleleler tarafından savcılar alkış alır.

Diğer belediyeler gibi Gökçek'te cemaat vakıf, yurt, okullarına imar kolaylığı, arazi, kum, çimento, kiremit vermiştir. Fetöculuktan hüküm giymeside çok kolay.

Cumhurbaşkanı durup dururken niye bence Gökçek'e kafayı takmasının arkasında ki neden Gökçek bir çok Akplilerinde de içinde olduğu büyük kitle tarafından sevilmemekte. Erdoğan bu kitleleri sevindirmek gönlünü hoş tutmak için 2019 seçimlerine hazırlanıyor. Gökçek'te çok kurnaz madur rolü oynayarak cumhurbaşkanının işini zorlaştırıyor. Madur kılığına giren azılı katilde olsa halk madurun yanında yer alır.

alıntı.
aberi
bi süre sonra o makamları babasının yeri gibi görmeye başlar insanoğlunun doğasında var bu bırakmak ağır gelir sarıgül örneğinde olduğu gibi biliyorsunuz sarıgül seçim kaybetmesine rağmen belediyeden polis gücüyle çıkartılmıştı biraz zor bırakır çünkü benimsemiş o makamı melih gökçek aile şirketi zannediyor belediyeyi.
axit
Aklıma birden bire 3 sene önceki Melih Gökçek ve Bülent Arınç kavgası geliyor. Arınç Gökçeke; “Ankara'yı parsel parsel sattın” dediğinde Arınç'ı günah keçisi ilan edenler, şimdi Gökçek neden istifa etti diye sorduğumda:”Gardaş Ankara'yı parsel parsel sattı la adam” diyorlar. Ankara'nın neresini sattığını bilmem ama ortada satılık bir şeyler varsa o da işte tamda bu lafları sarfedenlerdir. Ne midesiz, ne kararsız, kendi fikri olmayan insanlarsınız..o gün; Arınç paralelci bu yüzden Gökçeke saldırıyor diyenler,şimdi de Gökçek paralelci, bu yüzden istifa ediyor diyorlar. Ben ne Arınççıyım ne de Gökçekçi ama o gün Bülent Arınç'a karşı Gökçek i tutanlar İle şimdi Gökçeke küfür edenler aynı kişiler. Aman ha dikkat edin yerine gelecek olan adamı çok övmeyin şimdiden, çünkü bugün övdüğünüze yarın gömmek! ülkenin Atasporu oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches