6 ekim 2017 türkiye izlanda maçı

imschrolled
birazdan başlayacak milli maç. (2018 dünya kupası grup elemeleri 9. maçı.) grupta hesaplar karışık, kazanmamız gereken bir maç. inşallah kazanırız.
angarali
İzlanda attı. 0-2 yenik duruma düştük.

-Mactan önce Lucescu; maçı kafamda defalarca kez oynadım

-Maçtan sonra Lucescu; Zaten kafamda da yenilmiştik..

ccc
Hipnotize olmuş gibi oynuyoruz.İzlandanın böyle oynayacağı belliydi ve biz hiç çalışmamışız.Hem de hiç...
axit
Arda Turan; Özge Ulusoy'un peşinde koştuğun kadar top peşinde koşsa idin, Ozan Tufan; Tosic'in karısına sanaldan yürüdüğün kadar rakip ceza sahasına yürüseydin, Demirören; federasyonda mafya yetiştireceğine topçu yetiştirse idin, dün Türkiye 350 bin nüfuslu İzlanda'dan 3 yemezdi, ulan bizim ülkedeki lisanslı futbolcu sayısı adamların nüfüslarının 5 katı be utanmaz arlanmazlar. Kolu kırık ve sargıda oynayan Bülent Korkmaz bu memleketin evladı değil mi idi, yoksa ona rakip forvetler iltimas mı geçiyordu, Caner Erkin ; ilk golde ne yapıyordun koçum adam senin arkandan geldi vurdu topa, yoksa aklın magazinlerde mi idi? Adamlar oyundan çıkarken bir de yedek kulübesine gülüyorlar, sanırsın muzafferiyete nail olan ordunun komutanı. Yazıklar olsun be, bir HAkan Ünsal bir Ergün Penbe gelmeyecek mi bu memlekete, tamam fetöcü metöcü Allah belasını versin ama, bir HAkan Şükür gelmeyecek mi kardeşim, feto mu veriyordu yeteneği,golcülüğü bu adama Burak yılmaz? Yoksa rakip defanslar da mı fetö cü idi, sen bizdensin gel gol at mı, diyordu. Artık şu takıma bu vatanın öz evlatlarını alın, garibanları alın, vatanını seven paraya ihtiyacı olanları alın gerekirse, kısacası adam alın adam. Bir HAkan Çalhanoğlu bu memlekette yetişmediği halde Arda'dan daha Türk kardeşim, nerede bu adam, nerede Ömer Toprak? Eğer Ozan'ı bu takımda oynatırsan bu millet sana ana avrat söver federasyon! Bir Abdülkadir var maşallah iyi top oynuyor neden almıyorsun? Belki yine yenilirdik ama bu kadar koymazdı, paranın köpeği olmuş bir kaç futbolcuyu oynatacağına al oynat Yusuf'u, Abdülkadir'i.. Allah belanızı versin hiç bir şey bilmiyorsanız gidin bir kaç ilçe de halısaha maçı izleyin Aslan gibi çocuklar var, alın oynatın, ya da getirin Rıza Kayaalpi koyun defansa, güreşçi ama emin olun adam geçirmezdi.. yazık yazık, artık milli takımın buz hokeyi maçlarını izleyeceğim!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches