ikea'nın müşteri portföyüne evcil hayvanları da eklemesi

cayisallama
Evcil hayvanı olanların rahatlayacağı, sevineceği bir gelişme. Diğer açıdan elin gavuru pazarlama konusuna ne kadar hakim, çok güzel bir örnek.

Dünyaca ünlü mobilya markası IKEA, artık evcil hayvanlara da hitap edecek. Şimdilik yalnızca 5 ülkede satışa sunulacak olan ürünler arasında oyuncaklar, yataklar ve taşıma çantaları gibi evcil hayvanlar için tasarlanmış pek çok ürün yer alıyor.

devamını okumak için tıklayınız...
gruda
hayvanlar da en az insanlar kadar yaşam hakkına sahip dünyada. İkea'nın onları birey olarak görüp ihtiyaçlarına göre ürünler çıkarması takdir edilesi bir davranış.
imschrolled
ikea gibi öncü bir markanın her zaman doğru stratejiler ile şaşırtmasının tipik bir örneği. kendi pazarında hep ilklere imza atıyorlar, yüksek promosyon gücü ile. düzen için devrim gibi bir karar. üstüne de sıra dışı bir hedef kitle daha üretiliyor. sonuçta hayvanlar değil hayvan sahipleri karar verecek. konumlandırmasına da aykırı bir fikir değil. butik işler de yapıyorlar. (dizi, film dekoru olan eşyalar, ofis gibi.) 6 ay sonraki satış rakamlarına bakılmalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches