ali ağaoğlu'nun ampute oyunculara ev vermesi

bobiler
fakirler gururlandı, buda ev verdi öylemi? acaba reklamın böylesi hiç görülmüş şey midir? hay böyle dünyanın içine edeyim..

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden daire hediye eden Ali Ağaoğlu; “Ağaoğlu olarak her zaman başarıyı ödüllendirdik. Özellikle amatör spor dallarında uluslararası başarılara imza atan sporcularımıza sahip çıktık. Onlar ki, sınırlı imkânlarla ve tırnaklarıyla kazıyarak şampiyonluklara ulaştılar. Ağaoğlu olarak engelli dostu bina yapma duyarlılığımız zaten vardı. Bundan böyle iki katına çıkaracağız. Çekmeköy'de yapımına başladığımız sitede bu duyarlılığımızı yansıtacağız" dedi.

devamını okumak için tıklayınız...
piri fani
Vatandaş : Kart zampara Ali Ağaoğlu

Ali Ağaoğlu : Ampüte M.T oyuncularına birer ev vereceğim

Vatandaş : Ne büyük adamsın be helal olsun.
imschrolled
her şey dört dörtlük olmuyor tabi ama bu hassas konularda keşke daha dengeli ve doğruyu seçiyor olabilsek. yapılan iyilik gizli olmalı. tamam oyuncuların sosyo-ekonomik durumu sıkıntılı olabilir ama onların da bir prestiji var. böyle yaparak hem iyiliği tam yapamıyoruz hem de eksiklik üzerinden gündeme gelmesini sağlayarak saygınlığını azaltıyoruz.

(bkz: riyakarlık ve diğerkamlık)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches