tpao

02meka02
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), kendi sondaj gemisini aldı. Hazırlıklar tamamlanınca ilk sondaj Akdeniz'de, Kıbrıs ve Türkiye karasularında yapılacak.
inşallah yerli kaynaklarımızı kullanabilir duruma geleceğiz

Konuyla ilgili olarak bakanımızın açıklaması:

“Bu yıl bitmeden sondaj gemimiz geliyor. Yıl başından itibaren ilk Akdeniz sondajımızı yapacağız. Buradaki amaç ne? Artık biz istiyoruz ki bu alanda da kendi gemimizle kendi mühendislerimizle, - bilmediğimiz alanlar olabilir, 100 yıldır okyanuslarda petrol kuyuları işleten bir ülke değiliz ama - oraya gelmemiz lazım. Enerjiye her yıl bu kadar para ödüyorsanız ve etrafınızda da bu kadar kaynak varsa kendiniz bunu yapmanız gerekiyor. Dünyadaki petrol ve gazın üçte biri buradaysa o zaman biz de çok daha etkin, farklı metodlar uygulayarak, farklı yöntemler metodlar ile hareket etmeliyiz.”

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches