ahmet edip uğur

bobiler
balıkesir belediye başkanı. Bu günkü konuşması manidar.

Bu istifalar demokrasinin gereği değildir, belediye başkan adaylığınız bir kişinin taktiri ile olduysa, tabana halka dayanmıyorsa,istifa et denilince ,istifa etmeniz kaçınılmaz sonuçtur.
gercektosunpasa
Açıklamasını dinledim. Adam koltuğa resmen yapışmış gitmek istemiyor. Ölse koltukla gömün diyecek. Ahde vefa falan filan.

Akp için söylemiyorum ama insanların kaybetmeye tahammülleri yok.
aberi
kararını pazartesi 17:30 da açıklayacakmış. Değişime ayak uydurması gerek.

Ahmet Edip Uğur, 7 Nisan 1950 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Eğitim hayatını İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Kimya Mühendisliği Bölümü'nden mezun olarak tamamlayan Uğur, bir süre boyunca Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı ve AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı yaptı.

2008 yılında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevlerini yapan Ahmet Edip Uğur, 18. dönemde Balıkesir milletvekili olarak TBMM'ye girmiştir.

dönemde ikinci kez milletvekili seçilen Uğur, 30 Mart 2014 tarihinde Mahalli İdareler seçiminde AK Parti'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.
abuzeroklava
"Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz."
demiş Balıkesir belediye başkanı. Demek ki, bu reis koltuğundan inmek kıyametin kopması kadar önemli..! Şu hale bak! Bu nasıl bir ihtiras?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches