ratko mladiç

malayani
Srebrenitsa katliamı öncesinde bir kameraya konuşarak söylediği, "İşte 11 Temmuz 1995'te Sırp şehri Srebrenitsa'dayız. Büyük bir Sırp bayramı arifesinde iken bu şehri Sırp milletine armağan ediyoruz. Nihayet, yeniçerilere karşı ayaklanmasından sonra bu toprakta "Türkler"den intikam almamızın vakti geldi" sözleri meşhurdur.
axit
Yaşayan be pislikler var.

8 binden fazla Boşnak sivilin öldürüldüğü Srebrenitsa Soykırımına sebep olan "Bosna kasabı" Ratko Mladic müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
cayisallama
"Bosna Kasabı" olarak anılan Ratko Mladic Hollanda'nın Lahey kentinde Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi (ICTY) tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
abuzeroklava
22 yıl sonra karar vermişler... Avrupa'nın adalet anlayışı işte bu! Bosna'da insanlığın ortak katilleriyiz demekten farkı yok!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches