21 ekim 2017 kayseri ihsan eliaçık'a saldırı

bobiler
Sayın Kayseri belediye başkanı ve zihniyetseverleri şahsen bende sizin düşüncelerinizden hoşlanmıyorum. İhsan beyi fuardan ve Kayseri'den defetmek istediğiniz gibi lütfen siz de bu ülkeden defolup gider misiniz? Bakın ben o karşıt görüşlü yaramaz çocuklarınız gibi kaba bir dil ve üslup da kullanmıyorum, güzel güzel söylüyorum.

kayseri'de ilki düzenlenen kitap fuarı son iki gününe girmişken galeyana gelen bir grup kendini bilmezin yazar ihsan eliaçık'ı linç,-darp girişimi yaşandı. "dinsiz, ataist" nidalarıyla yazara saldırmaya yeltenen güruh gerginlik yarattı.

yazara başka bir organizasyon için geçen yıl kapıları kapatan kayseri/belediye'nin ötekileştirici tavrına rağmen bu yıl kendi yayınevi (tekin yay) imkanlarıyla okuruyla buluşmak isteyen eliaçık'a yapılan bu tavrı lanetle kınıyoruz.

https://www.evrensel.net/haber/335801/kayseri-kitap-fuarinda-ihsan-eliacika-saldiri

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches