düğünde gelinin darp edilmesi

aberi
zararın neresinden dönsen kardır. kadındaki tipe baksana insan biraz güler yüzlu olur.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde nikahı daha önce kıyılan damat Bilgin Akhan ve gelin Duru Akhan'ın 22 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen düğünü sonrası gelinle damada takılan takıların, kız tarafında kalması nedeniyle iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve gelin ile her iki aileden 11 kişi, hafif yaralanmıştı.

http://www.ensonhaber.com/diyarbakirda-uzman-cavusa-silahli-saldiri.html
bobiler
kızın babası yokmuş. Bir kız evlenirken babasının olmaması ne kadar üzücü bir şey. Allah anne babamızı eksik etmesin gönlümüzden, haytımızdan.

imschrolled
artık saygı ve maneviyat kalmadığının bir göstergesi. yani evlilik kurumu ve bu tarz törenler sevmesek bile kıymetli, önemli. ve bu törenin en önemli ikonu gelin-damat. bir tepkiyi dışa vurduğumuzda çok çabuk şiddete dönüşebiliyor. dikkat ediyorum tv, gazete, internet haberlerinde son bir ayda inanılmaz darp vakaları var. darp vakaları ve darp durumunun tespiti ile ilgili gelişmeleri hiç bu kadar duymamıştım. insanlar çok kolay birbirlerine zarar veriyorlar. buna bir dur demeli. böyle gitmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches