23 ekim 2017 recep altepe'nin istifası

aberi
Hayırlı olsun.

Recep Altepe istifa açıklamasında şunları söyledi; "Son günlerdeki gelişmeler Türkiye'nin gündemi. Bu gündemle ilgili birkaç şey söyleyeceğim. Burada en güzel şekilde yaşadığımız gibi Bursalı hemşerilerimize hizmet etmek. Bursa'ya eser kazandırma konusunda gece gündüz çalışıyoruz. Bunu da ibadet olarak yapıyoruz. Bunu yaparken de şehre katkı sağlamak için çalışıyoruz. Özellikle bu konuda mahcup olmamak adına dedikodulardan kaçındık. Kimseye haksız kazanç temin ettirmedik. Aynı amaçla bir Belediye Başkanı olunca iş yerlerimi de kapattım. Her girdiğimiz seçimden zaferle çıktık. 16 Nisan referandumunda 6 büyükşehir arasında yüzde 50 üzerinde oy alan tek şehir olduk. Yolsuzlukla suçlanmadık. Bursa halkı karşısında gücen oranımız düşmedi. Son günlerde AK Parti tarafından bir değişim eylemi başlatıldı. Bağlılığımız Milli Selamet Partisi'nden bu yana devam etti. Camiayla olan bağımız haricinde hiçbir bağımzı bulunmamakta. Böyle bir teşkilat tecrübesi olan biri olarak 39 yıllık görevimde hep ibadet olarak gördüğüm bu yolda kavgada hiç olmadım. Partimiz ve liderimizle ters düşmesyeceğiz. Kriz oluşturmaya da fırsat vermeyeceğiz. İstifa ediyorum."
bobiler
İstifa etti artık çok yanlış ve hatta yalan bir kelime. Görevden atılıyorlar, zorla ve aba altından sopa gösterilerek, hatta tehdit edilerek kovuluyorlar. Tek adam rejimi diye her türlü dalavereyi çevirenler, demokrasi ve adaletten mahrum kalmaya mahkumlardır. Milletin iradesi değil, tek kişinin keyfiyetine kalmıştır sonları. Lakin bizler tek adam rejimine karşı olanlar; demokrasi ve cumhuriyete bağlı insanlar bilmek istiyoruz: Bu belediye başkanları yolsuzluk mu yaptılar yada fetöcüler mi? Millete hesap vermek zorundalar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches